Kinderboekenweek 2017



Beste ouder(s), 

Vanaf morgen kunnen de leerlingen weer boeken inleveren voor de boekenmarkt die we op 4 oktober op school organiseren. De leerlingen leveren boeken in, die ze zelf niet meer lezen, maar nog wel leuk zijn voor anderen hier op school (dus geen peuterboekjes). De boeken moeten natuurlijk wel heel zijn en nog goed voor een volgende ronde. Woensdag 4 oktober krijgen de leerlingen bonnetjes net zoveel als het aantal ingeleverde boeken en kunnen ze nieuwe boeken uitzoeken op de markt, die ze dan weer mee naar huis mogen nemen.
Afbeeldingsresultaat voor boekenkraam
Vanaf vrijdag 6 oktober tot en met vrijdag 13 oktober staat er weer een hele gezellige boekenkraam in de gang bij lokaal 3. Dit allemaal vanwege de Kinderboekenweek!

De boeken op de kraam zijn van The Readshop op het Betje Wolffplein. Ze hebben namelijk een leuke actie: Voor alle ouders die een bestelformulier invullen staat er een leuke goodiebag klaar (hij hangt ook aan de kraam, zodat u weet wat er in zit). Natuurlijk hoort daar ook het Boekenweekgeschenk bij en er gaat een deel van de opbrengst naar school. Wij zullen daar weer leuke boeken voor bestellen voor onze bibliotheek! Dus neemt u gerust allemaal een kijkje.

Heeft u nog vragen mail gerust,

Vriendelijke groet,
Marian Hoff

Reacties

Populaire posts van deze blog

Kinderboekenweek 2017

Verhuisd